Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bakugan Új Vestoia

Bakugan Új Vestroia!

Drago által alkotott új Vestroia békéjének hamar vége. Ugyanis megszállják őket a vesztáliak, akik játékszerként harcolnak velük, az ellenfél pedig, a vesztáliak lejobbjai, a vexos. De ez nem mindenkinek tetszik, egy nap Vestroia katonái elküldik Dragot, hogy segítsen megmenteni a bakuganokat, Drago természetesen Dant választja társnak, majd Vestroiába mennek. Ott találkoznak egy lánnyal, Mirával, aki a bakugan ellenállás vezetője, azonban Lync és Volt is felbukkant, legyőzték őket, de később Dannek Ace-el is meggyűlt a baja, de végül összebarátkoznak, majd elindulnak elpusztítani a dimenzió irányítókat, miközben egyre több kalandban vesznek részt...

Ellenállás

Dan Kuso: Az ellenállás Pyrus bakuganosa, Ő a legerősebb a csapatból, és védő bakuganja Pyrus Neo Dragonoid(a.k.a Drago), a bakugan csapdája pedig Pyrus Scorpion. Magyar hang: Moser Károly

.

Marucho Marukura: Az ellenállás Aquos bakuganosa, eleinte nem volt neki bakuganja, de végül talált egy védőt, mégpedig Aquos Elfint, azután kapott egy bakugan csapdát, Tripod Epsilont, és egyszer használt egy Aquos Wontut is. Magyar hang: Baradlay Viktor.

Shun Kazami: Shun a ninja edzése során került Vestroiába, azután megmentette a begyűjtéstől Ventus Ingramot, majd Ventus Hylash is hozzákerült valahogy. Akkor jelenik meg igazából, amikor Maruchonak segít, de az arcát csak akkor mutatja meg, amikor Dant majdnem legyőzik Spectráék. Magyar hang: Baráth István.

Mira Clay: Az ellenállás vezetője, és subterra bakuganosa, a védő bakuganja Subterra Thunder Wilda, a bakugan csapdája pedig Subterra Baliton, akkor változott meg a bakuganok iránti nézete, amikor látta Hydranoid kínzását.
Magyar hang: Nemes Takács Kata.

Baron Leltoy: Az ellenállás leggyengébb tagja, ő a Haos elemet képviseli, védő bakuganja Haos Mega Nemus, a bakugan csapdája pedig Haos Piercian. Nagy bakugan bunyós rajongó, Dant és Maruchot mesternek szólítja. Egyébként Ő tőle szerezte meg Spectra Blade Tigrerrát. Magyar hang: Penke Bence

Ace Grit: Ő a Darkus bakuganozó, és eléggé bunkó az újoncokkal. Védő bakuganja Darkus Percival, a bakugan csapdája pedig Darkus Falcon Fly. Egykoron Ő volt az egyik legjobb bakuganozó a vesztáliak közül, azt suttogták, hogy Ő még a vexosnál is jobb. Az újoncokat nem kedveli, először Dannel is elég ellenséges volt, majd Shunnal is. Magyar hang: Előd Álmos.

Vexos 

Spectra Phantom: Megszállottan akarja erősíteni Pyrus Viper Heliost, a védő bakuganját. Dannel sokat verseng a végső bakugan miatt, a bakugan csapdáját Pyrus Metalfencernek nevezik, és már gondolom kiderült, hogy Ő a Pyrus elemben játszik. Egyébként Gus a hűséges barátja. Az egyik részben, Dan ellen még a régi bakuganját is használta, Hyper Dragonoidot. Később Mira elkezd gyanakodni, hogy Ő az elveszett bátyja, s a 12. részben ez be is bizonyosul. Magyar hang: Simonyi Balázs.

Mylene Pharaoh: Zsémbes nőszemély, és gonosz, mindig is irányítani akart volna, félreállítani Spectrát. Az Ő védő bakuganja Aquos Elico, és a bakugan csapdája, akit egyszer használt csak, Aquos Tripod Theta. A bakuganokat csak játékszernek, eldobható szemétnek tartja. Magyar hang: Czető Zsanett.

Lync Volan: Kissé furcsa, és neki nem volt igazi védő bakuganja, csak mechanikus. Mégpedig Ventus Altair, akihez egy bakugan csapdát is csináltak, Ventus Wired-et.

Gus Grav: Gus egy kemény subterra harcos, nagyon hűséges Spectra iránt. A védőbakuganja Subterra Primo Vulcan, a bakugan csapdája pedig Subterra Hexados.

Volt Luster: Kemény fickónak néz ki, és tulajdonképpen az is. A Haos elemet képviseli, s védője Mega Brontes, a bakugan csapdája pedig Haos Dynamo. Lync-kel társak.

Shadow Prove: Shadow olyan mint egy vérfarkas, és őrült kissé. Mylene társa, és a védő bakuganja mechanikus. Mégpedig Darkus Hades. A bakugan csapdája pedig Darkus Fortress. Egyszer egy Sylwee nevű mechanikus bakugant is használt, de az hamar bevégezte.A 33-dik résztől az új neve MAC Spider. Magyar hang: Előd Botond.

Egyéb szereplők 

Clay professzor: Clay professzor Mira apja, és tulajdonképpen a vexos gonosz tudósa. Nagyon lojális a vexos vezetőjéhez, és Ő kreálta a mechanikus védő bakuganokat. Mirával egyáltalán nem törődik, s úgy tűnik, hogy Keith sem nagyon érdekli.

Hydron herceg: Hydron herceg a felsőbb vezetője a vexosnak, elég beképzelt, és szeret parancsolgatni. A haját birizgálni szokta, és Spectrát nem annyira kedveli. Zenoheld király:Hydron herceg apja aki a vexos vezetője a palota ura és az alternatív fegyver (farbros) gazdálya.